Razer Deathadder V3 ve Bloody W90 Pro için mouse pad önerisi

Cam mousepad ömrü sınırsız mı oluyor? Bir de Asus çıkarakcamış beklemeye değer mi yoksa Wraith Cosmic Glass Cam olanı alayım mı?
Ömürlük, evet. Temizliği de çok kolay. Cam sonuçta. Wraith Cosmic Glass ülkemizde üretilen ve Japonya'da da versiyonlarının bulunduğu kaliteli bir pad. Ama sıfır stokları bitti. Ya bekleyin ya da ikinci el alın. Temiz olup olmaması farketmez kırığı olmasın yeter.

İnceleme testinde yere atıyor adam bir şey olmuyor. Hijyen olarak 2nci el almama takıntılığım var ne olursa olsun sıfır alıyorum. Sana zahmet link bırakır mısın ara sıra kontrol ederim stokta olduğunda ise alırım.
Edit: Bir de wraith skatezler ile kullanılması öneriliyormuş bu doğru mu? Extra masraf yapmayayım.

Skatezler farketmez kaliteli olduğu sürece.

Mouse tekerleğini aşağı kaydırın.

Link için teşekkürler. Skatezler atıyorum 1 yıl yıpranma süresi var ise bu cam mouse padlerde 6 aya düşüyormuş. Tek dezavantajı bu sanırım. Ve umarım küçük versiyonları çıkar bu boyut çok büyük geldi bana. M tarzında bir şey lazım eğer klavye kaplamayan alırsam eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…