Razer DeathAdder V3 vs VXE R1 Pro

Bütçe
2000

umutcan2444

Kilopat
Merhaba. Razer DeathAdder V2 kullanıyorum fakat yanları kauçuk bir yapıda olduğu için rahatsız edici bir hal almaya başladı. VXE R1 Pro'nun Switch'lerinin sadece Huano olduğu yazıyor mekanik Switch olduğunu tahmin ediyorum. Razer'da V3 düşünmemin bir sebebi de bu. Optik Switch'e alıştıktan sonra mekanik ile arasındaki gecikme farkı çok rahatsız eder mi? Fingertip kullanıyorum elim 17.5 cm civarında farklı önerilere açığım. Teşekkürler.

Merhaba. Razer DeathAdder V2 kullanıyorum fakat yanları kauçuk bir yapıda olduğu için rahatsız edici bir hal almaya başladı. VXE R1 Pro'nun Switch'lerinin sadece Huano olduğu yazıyor mekanik Switch olduğunu tahmin ediyorum. Razer'da V3 düşünmemin bir sebebi de bu. Optik Switch'e alıştıktan sonra mekanik ile arasındaki gecikme farkı çok rahatsız eder mi? Fingertip kullanıyorum elim 17.5 cm civarında farklı önerilere açığım. Teşekkürler.

Razer DeathAdder V3 kullanıyorum bence DeathAdder V3 her türlü daha iyi.

DeathAdder V3 fingertip için biraz büyük gelebilir hocam.

V3 Pro piyasada bulunan en iyi mouselerden. Kesinlikle o tercih edilir.

Hocam Pro modeli V3 kablolu modelinden 2 kat daha pahalı ve sadece kablosuz olduğu için 2 kat fiyat farkı vermek istemiyorum.

DeathAdder V3 fingertip için biraz büyük gelebilir hocam.

V2 de çok rahatsız etmesede elim sanki oturmuyormuş gibi hissediyorum ve biraz da küçük mouse kullanmak istiyorum.

Gecikme farkını hissetmeniz mümkün değil.

Teşekkür ederim. Sanırım R1 Pro'ya bir şans vereceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı