Razer Deathadder vs Logitech G502

xScapuLa

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar , yakın bir arkadaşıma 1hafta içerisinde bir mouse alıcaz.

Başlıktada belirttiğim üzere 2mouse arasında kaldık ve sizlerinde fikirlerini duymak istedik. Genelde league of Legends arada sıradada bf, cod gibi oyunlar oynuyor ve mouse tutuş şekli adını tam bilmesem de palm grip. (mouseyi kavrayarak tutuyor)

Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyoruz iyi forumlar ve telefondan girdiğim için yazım hatalarım olduysa affola.

Başlıkta g502s yazmışım g502 olacaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Senelik LoL oyuncusuyum. Razer Deathadder kullanıyorum. Biraz tercih meselesi, ama neredeyse 5 senedir kullandığım Mouse'da ne renk atması, ne tekerlek sorunu ne de deformasyon oldu. Benimki eski tip Deathadder'lardan. Bozulunca yeni seriden alacağım.

Kusura bakmayın cevaplamakta gec kaldim arkadadima ısrar etmeme rağmen bulunduğumuz ilde Razer satan bi mağaza olmadığı için g502 almış bulunmaktayız deneyemese bile en azından canlı olarak görmek istedi yinede teşekkürler

Son düzenleme:
Bence doğru bir seçim yapmış bende yakında g35 oyuncu kulaklığı alıcam ve mouse olarakda g502 yada g402

O şuanda memnun ama pek bana göre bi mouse değil sanirim biraz uzun ve büyük geldi benim ellerime

Açıkçası güzel duruyor incelemesini izleme fırsatım olmadı ancak razer blackwidow chroma'nın daha güzel olduğunu düşünüyorum ^^ ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…