Razer DeathAdder vs Razer Basilisk

Şahin56

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba kablosuz mouse alacağım bu 2 ürün arasında kaldım. Elim orta büyüklükte görünüş olarak değil de kalite olarak gecikme olarak hangisi daha iyi? Valorant oynuyorum hangisi alınır? Şimdiden teşekkürler.

Not; daha iyi önerileriniz var ise bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basiliks olanı kullanıyorum memnunum. Duracell şarj edilebilir pil ile 1 ay kadar problemsiz kullanabiliyorum. Gecikme konusuna bir şey diyemeyeceğim eskisi kadar rekabetçi oyun oynamıyorum.

Buradan karşılaştırabilirsin:

Oyun için DA V2 X daha mantıklı. Basilisk X hem daha ağır, skatezleri daha kötü ve switch'leri de öyle. Sensörü yeterli olur DA V2 X'in. Arada çok hissedilecek bir fark yok. Gecikme konusunda ikisi de sorun çıkartmaz bağlandığınız cihazda problem yoksa.

DeathAdder V2 kullandım ancak gecikme oluyordu Basilisk daha iyi olur.

Bende Basilisk kullanıcısı olarak diyorum ki çok fazla fil tüketiyor. 😣

Basilisk olanı kullanıyorum memnunum. Duracell şarj edilebilir pil ile 1 ay kadar problemsiz kullanabiliyorum. Gecikme konusuna bir şey diyemeyeceğim eskisi kadar rekabetçi oyun oynamıyorum.

Buradan karşılaştırabilirsin:

Oyun için da V2 X daha mantıklı. Basilisk X hem daha ağır, skatezleri daha kötü ve Switch'leri de öyle. Sensörü yeterli olur da V2 X'in. Arada çok hissedilecek bir fark yok. Gecikme konusunda ikisi de sorun çıkartmaz bağlandığınız cihazda problem yoksa.

Hepinizin yorumları için teşekkür ederim aslında bu mouse alacaktım RAZER DEATHADDER V2 PRO KABLOSUZ MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arada ki farkı vermeye değer mi değmez mi diye tereddütte kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı