A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Sizce hangisini almalıyım? SonOyuncu falan oynuyorum. Makrolu güzel mouse lazım. Razer DeathAdder. Razer Cobra. G300s. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Sizce hangisini almalıyım? SonOyuncu falan oynuyorum. Makrolu güzel mouse lazım. Razer DeathAdder. Razer Cobra. G300s.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 9 Temmuz 2024 #2 Elin kac cm ve tutus tipin ne? Deathadder direkt sil listeden.
A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 pawEn dedi: Elin kac cm ve tutus tipin ne? DeathAdder direkt sil listeden. Genişletmek için tıkla... Tutuş derken hocam düz tutuyorum elim biraz küçüktür.
pawEn dedi: Elin kac cm ve tutus tipin ne? DeathAdder direkt sil listeden. Genişletmek için tıkla... Tutuş derken hocam düz tutuyorum elim biraz küçüktür.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 9 Temmuz 2024 #4 awaron dedi: Tutuş derken hocam düz tutuyorum elim biraz küçüktür. Genişletmek için tıkla... Hangisi? @belirsizz
awaron dedi: Tutuş derken hocam düz tutuyorum elim biraz küçüktür. Genişletmek için tıkla... Hangisi? @belirsizz
A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 pawEn dedi: Hangisi? @belirsizz Eki Görüntüle 2246464 Genişletmek için tıkla... 3 gibi.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 awaron dedi: Tutuş derken hocam düz tutuyorum elim biraz küçüktür. Genişletmek için tıkla... Elin palm değilse Cobra.
awaron dedi: Tutuş derken hocam düz tutuyorum elim biraz küçüktür. Genişletmek için tıkla... Elin palm değilse Cobra.
A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 titan_tit dedi: Elin palm değilse cobra. Genişletmek için tıkla... Fingertip benim gibi sayılır hocam.
titan_tit dedi: Elin palm değilse cobra. Genişletmek için tıkla... Fingertip benim gibi sayılır hocam.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 9 Temmuz 2024 #8 awaron dedi: 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Cobra alabilirsiniz o zaman elim de kucuk diyorsunuz. Uyar.
awaron dedi: 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Cobra alabilirsiniz o zaman elim de kucuk diyorsunuz. Uyar.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.398 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Temmuz 2024 #9 pawEn dedi: Elin kac cm ve tutus tipin ne? DeathAdder direkt sil listeden. Genişletmek için tıkla... G300 s de sildim.
pawEn dedi: Elin kac cm ve tutus tipin ne? DeathAdder direkt sil listeden. Genişletmek için tıkla... G300 s de sildim.
A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #10 pawEn dedi: Cobra alabilirsiniz o zaman elim de kucuk diyorsunuz. Uyar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam makrosu falan iyidir değil mi? belirsizz dedi: G300 s de sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aslında G300s istiyordum SonOyuncu falan oynuyorum lazım oluyor diye ama sorunları varmış duyduğuma göre üzüldüm.
pawEn dedi: Cobra alabilirsiniz o zaman elim de kucuk diyorsunuz. Uyar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam makrosu falan iyidir değil mi? belirsizz dedi: G300 s de sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aslında G300s istiyordum SonOyuncu falan oynuyorum lazım oluyor diye ama sorunları varmış duyduğuma göre üzüldüm.