Ahmet Bilge Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #1 Bu iki üründen birini kullananların yorumunu almak istiyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlarımız da yardımcı olurlarsa sevinirim. Hangisini almak daha mantıklıdır acaba ? Rival: Amazon.com: SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse: Computers & Accessories Deathadder: Amazon.com: Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse: Computers & Accessories
Bu iki üründen birini kullananların yorumunu almak istiyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlarımız da yardımcı olurlarsa sevinirim. Hangisini almak daha mantıklıdır acaba ? Rival: Amazon.com: SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse: Computers & Accessories Deathadder: Amazon.com: Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse: Computers & Accessories
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #2 Razer Deathadder alacaksan Chroma modelini alacaksın. Chroma'nın asıl özelliği her rengi barındırması değil, içinde güncel sensörü bulundurmasıdır.
Razer Deathadder alacaksan Chroma modelini alacaksın. Chroma'nın asıl özelliği her rengi barındırması değil, içinde güncel sensörü bulundurmasıdır.
Ahmet Bilge Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #3 Scorpions dedi: Razer Deathadder alacaksan Chroma modelini alacaksın. Chroma'nın asıl özelliği her rengi barındırması değil, içinde güncel sensörü bulundurmasıdır. Genişletmek için tıkla... Kaç tl fark var aralarında peki ?
Scorpions dedi: Razer Deathadder alacaksan Chroma modelini alacaksın. Chroma'nın asıl özelliği her rengi barındırması değil, içinde güncel sensörü bulundurmasıdır. Genişletmek için tıkla... Kaç tl fark var aralarında peki ?
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #4 Ahmet Bilge dedi: Kaç TL fark var aralarında peki ? Genişletmek için tıkla... 0,26 dolar fark var. Razer Deathadder'ın linkini paylaşmışsın ona gir, aşağıya in ardından Chroma'yı seç.
Ahmet Bilge dedi: Kaç TL fark var aralarında peki ? Genişletmek için tıkla... 0,26 dolar fark var. Razer Deathadder'ın linkini paylaşmışsın ona gir, aşağıya in ardından Chroma'yı seç.
Ahmet Bilge Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #5 Scorpions dedi: 0,26 dolar fark var. Razer Deathadder'ın linkini paylaşmışsın ona gir, aşağıya in ardından Chroma'yı seç. Genişletmek için tıkla... Ss rival mı , chroma mı ? Beyler fikri olanlar yardımcı olsun rica ediyorum.
Scorpions dedi: 0,26 dolar fark var. Razer Deathadder'ın linkini paylaşmışsın ona gir, aşağıya in ardından Chroma'yı seç. Genişletmek için tıkla... Ss rival mı , chroma mı ? Beyler fikri olanlar yardımcı olsun rica ediyorum.