Toshi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #11 Rojen dedi: Aliexpressteki ürünler sahte diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Facebook üzerinden satın alan arkadaşım var, Tek sıkıntısı kutularının olmaması ve ürünleri razer synapse programı bile algılıyor. Sahte olacağını sanmıyorum.
Rojen dedi: Aliexpressteki ürünler sahte diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Facebook üzerinden satın alan arkadaşım var, Tek sıkıntısı kutularının olmaması ve ürünleri razer synapse programı bile algılıyor. Sahte olacağını sanmıyorum.
K Kemal Öztürk Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #12 Ürünler sahte deil arkadaşlar
R Rojen Kilopat Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #13 En son Razer sahte ürünler diye açıklama yapmadı mı ? Bilen biri yardımcı olabilir mi çünkü eğer sahte değilse ben de oradan almayı düşüneceğim
En son Razer sahte ürünler diye açıklama yapmadı mı ? Bilen biri yardımcı olabilir mi çünkü eğer sahte değilse ben de oradan almayı düşüneceğim
K Kemal Öztürk Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #14 Rojen dedi: En son Razer sahte ürünler diye açıklama yapmadı mı ? Bilen biri yardımcı olabilir mi çünkü eğer sahte değilse ben de oradan almayı düşüneceğim Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar bilgi sahibi olmana yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rojen dedi: En son Razer sahte ürünler diye açıklama yapmadı mı ? Bilen biri yardımcı olabilir mi çünkü eğer sahte değilse ben de oradan almayı düşüneceğim Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar bilgi sahibi olmana yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Rojen Kilopat Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #15 Teşekkür ederim
Walker IV Kilopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #16 FireStorm dedi: Hocam full Steelseries ya da full Logitech set dizin. Razer bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Razer icin cok kotuleme var ama razer kalitesi bambaska diyorum kullanilmadan yorum yapilamayacak bir kalite ve marka.
FireStorm dedi: Hocam full Steelseries ya da full Logitech set dizin. Razer bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Razer icin cok kotuleme var ama razer kalitesi bambaska diyorum kullanilmadan yorum yapilamayacak bir kalite ve marka.
K Kemal Öztürk Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #17 Aynen öyle kardeşim haklısın Bnde razer set alacam Allah izin verirse