Razer Deathstalker Aynı Anda Çift Tuş Basma Sorunu

okaydincer

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Yaklaşık 13 gün önce Amazon üzerinden Razer Deathstalker satın aldım. Yaklaşık 2 gün önce elime ulaştı. Fakat ben her F tuşuna bastığımda, sisteme F ile beraber boşluk tuşunu da giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü Amazon üzerinden geri iade etmeyi dene. Ama önce Razer'in World Wide garantisi olup olmadığını araştır.

Düzenleme: Ben senin yerine baktım ama Uluslararası garanti desteği yokmuş Razer'in. Bir de ek bir kötü haberim var. Razer'in Türkiye garantisine Aral Game bakıyor. Tamir fiyatı konusunda onlara danış bi'.
 
Herhangi bir makro ataması kayıtlı olabilir. Synapse yazılımını kontrol ettin mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı