Razer DH V2 HyperSpeed alınır mı?

Slats

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-10200H 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 2.4GHz > 4.1GHz; 45W; 14nm - Mobile Intel® HM470 Chipset - GTX1650 Ti 4GB GDDR6 128-Bit DX12 - 15,6" FHD 1920x1080 120Hz - 8GB DDR4 1.2V 2933MHz - 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2
Başlıkta da belirttiğim gibi sizce alınır mı?
Daha önce Razer dh kullanmıştım şimdi yeni bir mouse arıyorum ve yine Raze almak istedim Viper biraz pahalı olduğu için bunu düşündüm kronik bir sorun veya herhangi bir sorunu mevcut mudur?

Alınır uzun süredir dh V2 mini kullanıyorum oldukça iyi hiçbir sorun ile karşılaşmadım bayağı memnunum bu modelde'de bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Deatheader V2 sahibiydim laptop alınca dışarıda kablo derdi ile uğraşmamak için HyperSpeed modelini satın aldım ve beni memnun bıraktı. Öyle ki kablolu modeli kutuya kaldırdım evde bile kullanmıyorum.

Deatheader V2 sahibiydim laptop alınca dışarıda kablo derdi ile uğraşmamak için HyperSpeed modelini satın aldım ve beni memnun bıraktı. Öyle ki kablolu modeli kutuya kaldırdım evde bile kullanmıyorum.

Hocam şarj süresi ne kadar.

Alınır uzun süredir dh V2 mini kullanıyorum oldukça iyi hiçbir sorun ile karşılaşmadım bayağı memnunum bu Modelde'de bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Ya aslında bir sorun olmuş gördüm forumda arena bilgisayara mail atılıp halledilmiş ama yine de bilginize danışmak istedim.

Ya aslında bir sorun olmuş gördüm forumda arena bilgisayara mail atılıp halledilmiş ama yine de bilginize danışmak istedim.

Olabilir ama kronik değildir benim kullandığım model oldukça benzer hiç sorun çıkarmadı

15 Eylül'de satın aldım, içinden çıkan pil ile kullandım ve geçtiğimiz ay bitti. Hafta içi günde ortalama 3 saatlik karma bir kullanımım olsa da hafta sonu Full tempo kullandım ve genellikle CS2 oynadım. Yani ortalama 2-3 aylık bir kullanım sunuyor ki ben gündelik kullanımımda 2.4GHz yerine BT ile kullansam bu süre bir miktar uzardı.

Olabilir ama kronik değildir benim kullandığım model oldukça benzer hiç sorun çıkarmadı

Tamamdır teşekkür ederim.

Şarj aleti olarak Duracell mi aldınız?

Pilim bittiği an Duracell bulabildiğim için taktım. Ancak evde şarjlı Varta pil ve şarj aleti var, bu bitince şarjlı pile

Şu an çok fazla bütçem yok 1K veremem basit bir marka iş görmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…