Razer DH V2 HyperSpeed alınır mı?

Hocam hem bu fareyi almak istediğinizi belirtip hem de alamayacağınızı söylüyorsunuz ben anlayamadım doğrusu.

Yok yok yanlış anladınız. Pil şarj konusunda söyledim onu.

Yok yok yanlış anladınız. Pil şarj konusunda söyledim onu.

Basit marka 1K veremem deyince, herhangi bir kalem pil iş görür. Ancak bu tarz uzun süre aktif kalan cihazlarda en azından alkalin pil daha doğru bir tercih hem akmama hem de sunduğu şarj süresi açısından. Yıllık 50-100 TL en fazla pile para verirsiniz.

Hocam pil sorun değil de aparatları çok tuzlu 150 200 TL'ye satılanlardan alsam pil olarak Duracell'ya da Varta alsam işimi görmez mi illa duracel ya da Varta set mi almalıyım.

Hocam pil sorun değil de aparatları çok tuzlu 150 200 TL'ye satılanlardan alsam pil olarak Duracell'ya da Varta alsam işimi görmez mi illa duracel ya da Varta set mi almalıyım.
Şarjlı pil almana hiç gerek yok. Deathadder v2 x hyperspeed zaten 1.5v ile çalışıyor ki normal alkalin piller 1.5v iken şarjlı pillerin voltajları 1.2v olur genelde. Bu da pilin şarjı biraz azaldığında pili tekrar şarj etmen gerekecek. Bir de zaten bir pil ile en az 3 ay kullanacak olsan toplamda yılda 4 pil kullanırsın. Şarjlı pilin avantajı eğer sürekli pil tüketen bir cihazın varsa işe yarar ancak böylesi şarjlı pil gereksiz yere daha pahalıya çıkar çünkü şarjlı pillerin de zaman içinde ömrü biter.

Tamamdır. Teşekkür ederim hocam.

Bir pil 3 ay yeter mi hocam?

Tamamdır. Teşekkür ederim hocam.

Bir pil 3 ay yeter mi hocam?
Tahminimce evet ki muhtemelen kapasitesi büyük pil taktığınızda daha uzun bile gider. Zaten dediğim gibi şarjlı pil voltajdan dolayı hiç uyum bile sağlayamayabilir o yüzden değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…