milk Megapat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Çözümler 1 24 Aralık 2017 #1 Merhaba. Ürünü 5-6 aydır kullanıyorum. Mousepad üzerinde kullanılmıştır. Temizdir ve ekstra temizlenerek gönderilecektir. Kutusu ve kutu içeriği duruyor. Garanti maalesef yok. İstediğim fiyat 140 TL'dir. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2017
Merhaba. Ürünü 5-6 aydır kullanıyorum. Mousepad üzerinde kullanılmıştır. Temizdir ve ekstra temizlenerek gönderilecektir. Kutusu ve kutu içeriği duruyor. Garanti maalesef yok. İstediğim fiyat 140 TL'dir.
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #2 milk dedi: Eki Görüntüle 272924 Merhaba. Ürünü 5-6 aydır kullanıyorum. Mousepad üzerinde kullanılmıştır. Temizdir ve ekstra temizlenerek gönderilecektir. Kutusu ve kutu içeriği duruyor. Garanti maalesef yok. İstediğim fiyat 140 TL'dir. Genişletmek için tıkla... Merhaba takas var mı? Razer Deathadder Chroma ile.
milk dedi: Eki Görüntüle 272924 Merhaba. Ürünü 5-6 aydır kullanıyorum. Mousepad üzerinde kullanılmıştır. Temizdir ve ekstra temizlenerek gönderilecektir. Kutusu ve kutu içeriği duruyor. Garanti maalesef yok. İstediğim fiyat 140 TL'dir. Genişletmek için tıkla... Merhaba takas var mı? Razer Deathadder Chroma ile.
milk Megapat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Çözümler 1 25 Aralık 2017 #3 Olur. Sizinle zaten daha önce alışveriş yapmıştık. Telefon numaranızı silmişim, tekrar öğrenebilir miyim?
Olur. Sizinle zaten daha önce alışveriş yapmıştık. Telefon numaranızı silmişim, tekrar öğrenebilir miyim?
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #4 milk dedi: Olur. Sizinle zaten daha önce alışveriş yapmıştık. Telefon numaranızı silmişim, tekrar öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 54******* Son düzenleme: 25 Aralık 2017
milk dedi: Olur. Sizinle zaten daha önce alışveriş yapmıştık. Telefon numaranızı silmişim, tekrar öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 54*******