Razer Electra 7.1 USB Ses sorunu

DayDream

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yaklaşık 1 aydır kullandığım USB Razer Electra sorun çıkarıyor. Sanırım kulaklıktan değil. Arada bir sesi gidiyor ve ne zaman çıkarıp tekrar taksam veya kayıt aygıtları kısmından devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirsem ses geri geliyor. Şu anlık sadece Youtube'da karşılaşıyorum ve ne zaman bu sorun olsa video donuyor ve sayfayı yeniliyor. Olduktan sonra ise PC'den hiçbir ses alamıyorum. Acaba sorun nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, yaklaşık 1 aydır kullandığım USB Razer Electra sorun çıkarıyor. Sanırım kulaklıktan değil. Arada bir sesi gidiyor ve ne zaman çıkarıp tekrar taksam veya kayıt aygıtları kısmından devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirsem ses geri geliyor. Şu anlık sadece Youtube'da karşılaşıyorum ve ne zaman bu sorun olsa video donuyor ve sayfayı yeniliyor. Olduktan sonra ise PC'den hiçbir ses alamıyorum. Acaba sorun nedendir?

Ayni sorun bende de mevcut 2 hafta once aldigim kulaklik bahsettiginiz sorunlarin aynisi ile karsilasiyorum ama cozum bulabilmis degilim:(

Merhaba,

Sorunun çözüldü mü acaba? Ben de aynı sorundan muzdaribim. Cevap verirsen sevinirim.

Teiekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı