Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 18 Mart 2020 #11 Sylveon dedi: Benim attığım klavye başta mekanik. Razer'ın genel olarak kulaklıklarını beğenmiyorum özellikle giriş seviyesi o yüzden HS50 daha mantıklı. Mouse için bir şey demeyeceğim isterseniz Razer alınabilir. Genişletmek için tıkla... Setteki klavye mekanik değil galiba, şimdi gördüm. Valla sizin yaptığınızı seçeceğim. Hem daha uygun, hem daha kaliteli. Kulaklık, klavye çok hoşuma gitti. Mouse da güzel, belki Rival 105 ile değiştiririm. Çok teşekkür ederim.
Sylveon dedi: Benim attığım klavye başta mekanik. Razer'ın genel olarak kulaklıklarını beğenmiyorum özellikle giriş seviyesi o yüzden HS50 daha mantıklı. Mouse için bir şey demeyeceğim isterseniz Razer alınabilir. Genişletmek için tıkla... Setteki klavye mekanik değil galiba, şimdi gördüm. Valla sizin yaptığınızı seçeceğim. Hem daha uygun, hem daha kaliteli. Kulaklık, klavye çok hoşuma gitti. Mouse da güzel, belki Rival 105 ile değiştiririm. Çok teşekkür ederim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Mart 2020 #12 Mouse konusundan ergonomi önemli tercihi siz yapın ama saçma sapan markalara bakmayın bu bütçede. Küçük isterseneniz alternatif olarak Corsair Harpoon RGB Pro modeline bakabilirsiniz.
Mouse konusundan ergonomi önemli tercihi siz yapın ama saçma sapan markalara bakmayın bu bütçede. Küçük isterseneniz alternatif olarak Corsair Harpoon RGB Pro modeline bakabilirsiniz.
RemusLupin Centipat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 118 18 Mart 2020 #13 Razer gereksiz pahalı bence . Benim nazarımda iPhone = Razer