3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Mayıs 2024 #11 Ardawai dedi: Scroll kronik sorunlu değil herkes öyle belirtmiş fakat değil neden derseniz, Scroll tuşu tozlandığı için içerisine üflediğimizde eski haline dönüp sorunsuz çalışıyor yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Kısa süreli çözüm kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ardawai dedi: Scroll kronik sorunlu değil herkes öyle belirtmiş fakat değil neden derseniz, Scroll tuşu tozlandığı için içerisine üflediğimizde eski haline dönüp sorunsuz çalışıyor yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Kısa süreli çözüm kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ardawai Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4 Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #12 Noctis Lucis Caelum dedi: Kısa süreli çözüm kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz, 2022 den beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim kalite olarakta gayet iyi.
Noctis Lucis Caelum dedi: Kısa süreli çözüm kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz, 2022 den beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim kalite olarakta gayet iyi.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #13 Ben birkaç sene kullandım süperdi tek sıkıntısı scroll kısmına toz kaçtığı için birkaç aya bozuluyor o kısma üflemen gerekiyor.
Ben birkaç sene kullandım süperdi tek sıkıntısı scroll kısmına toz kaçtığı için birkaç aya bozuluyor o kısma üflemen gerekiyor.