Razer Essential alınır mı?

Bütçe
670

Ekrem1234

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uygun fiyatlı beyaz mouse arayışındayım. Valorant gibi oyunlar oynuyorum. 670 TL'ye Razer DeathAdder Essential mouse buldum. Bu mouse için kronik sorunlu diyorlar. Alsam ne gibi sorun yaşarım? M300s ile bunun arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa onlara da açığım.

Bende de vardı 2 3 yıl sonra tekerleği yukarı çekince aşağı atmaya başladı alınmaz.

Tekerleğinde kronik sorun var sırf bu sebepten 4 defa garantiden değişim kararı çıkardım hala kullanıyorum.

Yine bozulsun yine gönderirim ama sağlam mouse tekerlek dışında.

Alınır, arkadaşı da 3 yıl idare etmiş belli ki.

Almayın hem eski hem kronik sorunlu.

Almayın hem eski hem kronik sorunlu.
Ne öne
Alınır, arkadaşı da 3 yıl idare etmiş belli ki.
Tekerleğinde kronik sorun var sırf bu sebepten 4 defa garantiden değişim kararı çıkardım hala kullanıyorum.

Yine bozulsun yine gönderirim ama sağlam mouse tekerlek dışında.
Bende de vardı 2 3 yıl sonra tekerleği yukarı çekince aşağı atmaya başladı alınmaz.
yerine ne önerirsiniz hocam

Bütçe çık Bloody A90 al 7 yıldır masamda duruyor. Yan bilgisayarımda düşme, soda, gazoz dökülme, duvara çarpılma, masayı taşırken balkondan düşme...

Asla bozulmuyor şu anda bile mekanik kusursuz mouse ne tekerinde ne tıklamasında hala sıkıntı yok kablosu da örgülü harika bir mouse.

Ağır olduğu için (113G) şu anda Razer Essential kullanıyorum yoksa A90 devam ederdim. Minecraft'ta A90'a geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…