Hocam şöyle söyleyeyim, Razer DeathAdder Essential White kullanıyorum, farenin orta tuşu yukarı aşağı yaparken garip sesler çıkarıyor, onun dışında hiçbir problemi yok mükemmel çalışıyor, modele bağlı bir problem olabilir ya da bana gönderilen ürün problemliydi bilemiyorum. Razer Basilisk X için konuşacak olursam, mağazada deneme fırsatım olmuştu, çok hoşuma gitmişti, Razer güzel bir marka, Basilisk X alınabilir bence. Şahsen başka bir markaya da bakmazdım.
Attığınız fareyi kullanıyorum. Öncesinde 7 sene Deathadder Chroma kullandım. Kalitesinden -en azından fareleri konusunda- emin olduğum bir marka. Fiyat konusunda iyi duruyor. 2-3 ay öncesinde İtopya’nın garip indirimlerinde 249 TL’ye almıştım lakin o sıralarda da genelde 400 civarına satılıyordu. Yani şimdiki piyasayı değerlendirdiğimizde alınabilir olduğunu düşünüyorum.
Kablosuz farelere önyargımı kıran üründür kendisi. 4G sensör kullanan Deathadder Chroma (kablolu) ile arasında gecikme farkı hiç yok. Kablosuz olduğunu unutuyorsunuz yani. Tablet falan da kullanıyorsanız BT ile de bağlanabiliyor.
Razer bu. 11 yıldır Razer eko sistemini kullanıyorum. Hiç pişman olmadım. Uzun ömürlü, kaliteli, Türkiye'de uygun fiyatlara satılıyor kendi kalite bandı ürünlere nazaran.