Kayra008 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Preo farem bozuldu ve Razer'a geçtim ama düzgün DPI bulamadım Preo'daki her oyunda düzgündü Razer hızlı geliyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025
Merhaba. Preo farem bozuldu ve Razer'a geçtim ama düzgün DPI bulamadım Preo'daki her oyunda düzgündü Razer hızlı geliyor. Ne yapmam lazım?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.352 Makaleler 3 Çözümler 21 3 Ağustos 2025 #2 Kayra008 dedi: Merhaba. Preo farem bozuldu ve Razer'a geçtim ama düzgün DPI bulamadım Preo'daki her oyunda düzgündü Razer hızlı geliyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Razer synapsse indirip DPI ayarlaması yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Kayra008 dedi: Merhaba. Preo farem bozuldu ve Razer'a geçtim ama düzgün DPI bulamadım Preo'daki her oyunda düzgündü Razer hızlı geliyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Razer synapsse indirip DPI ayarlaması yapabilirsin.
KS KS Kayra008 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 Mantar09 dedi: Razer synapsse indirip DPI ayarlaması yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım önceden şu an 800 ama Preo'daki gibi hissetirmiyor. Artı 0 Eksi
Mantar09 dedi: Razer synapsse indirip DPI ayarlaması yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım önceden şu an 800 ama Preo'daki gibi hissetirmiyor.