Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2022 #1 Razer fareye nasıl makro atayabilirim?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 20 Temmuz 2022 #2 Razer Synapse yazılımını indir, modüller kısmından makro modülünü indir. Makronu kaydet, makronu bir tuşa ata ve keyfine bak. Artı -1 Eksi
Razer Synapse yazılımını indir, modüller kısmından makro modülünü indir. Makronu kaydet, makronu bir tuşa ata ve keyfine bak.
KS KS Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2022 #3 kuanbey dedi: Razer Synapse yazılımını indir, modüller kısmından makro modülünü indir. Makronu kaydet, makronu bir tuşa ata ve keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yazılım yüklü ama tam yapamadım olmadı. Artı 0 Eksi
kuanbey dedi: Razer Synapse yazılımını indir, modüller kısmından makro modülünü indir. Makronu kaydet, makronu bir tuşa ata ve keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yazılım yüklü ama tam yapamadım olmadı.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 20 Temmuz 2022 #4 Qualty dedi: Yazılım yüklü ama tam yapamadım olmadı. Genişletmek için tıkla... Yapmak istediğiniz işlem tam olarak nedir? Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Yazılım yüklü ama tam yapamadım olmadı. Genişletmek için tıkla... Yapmak istediğiniz işlem tam olarak nedir?
KS KS Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2022 #5 kuanbey dedi: Yapmak istediğiniz işlem tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Makro atamak, ama detaylı ve anlaşılabilir bir şekilde olursa yapabilirim. Artı 0 Eksi
kuanbey dedi: Yapmak istediğiniz işlem tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Makro atamak, ama detaylı ve anlaşılabilir bir şekilde olursa yapabilirim.