Razer Firefly V2 vs SteelSeries QCK Prism

jeykx

Hectopat
Makaleler
1
RGB mouse pad almayı düşünüyorum SteelSeries QCK Prism ve Razer firefly V2 arasında kaldım. Hangisini almalıyım başka tavsiyeniz var mı? Fiyat sınırı Max 2500 büyük olması önemli.

RGB mouse pad almayı düşünüyorum SteelSeries QCK Prism ve Razer firefly V2 arasında kaldım. Hangisini almalıyım başka tavsiyeniz var mı? Fiyat sınırı Max 2500 büyük olması önemli.
QCK Prism Destiny2 versiyonunu kullanıyorum. RGB sadece başladığı kısımlarda belirgin yanıyor. Hattın ileri kısımlarına gidildikçe sönükleşiyor hatta gün ışığında veya oda ışığında gözükmüyor bile. Yüzey olarak kaliteli o kısmına bir şey diyemem.

Hocam Razer sert yüzeyli bir mousepad. Katlanma veya kıvrılma gibi bir yok ama yüzeyi çok güzeldir. V1 olanını kullandım ama zamanla bazı bölgelerindeki yüzey parlamaya başladı. Ve içindeki rgb donanımın yükseltilerini hissediyorum fareyi kaydırırken. Ama V2 RGB konusunda çok iyi. QCK yanına bile yaklaşamaz. Çünkü bölgesel aydınlatması var. Her bir ledi ayrı ayarlayabildiğiniz gibi bir çok animasyon da yapabiliyorsunuz. QCK sadece kenarlarında ışık ileten şeffaf optik zımbırtı geçen bir mousepad. Kabiliyeti sınırlı yani.

Hocam Razer sert yüzeyli bir mouse pad. Katlanma veya kıvrılma gibi bir yok ama yüzeyi çok güzeldir. V1 olanını kullandım ama zamanla bazı bölgelerindeki yüzey parlamaya başladı. Ve içindeki RGB donanımın yükseltilerini hissediyorum fareyi kaydırırken. Ama V2 RGB konusunda çok iyi. QCK yanına bile yaklaşamaz. Çünkü bölgesel aydınlatması var. Her bir LED'i ayrı ayarlayabildiğiniz gibi birçok animasyon da yapabiliyorsunuz. QCK sadece kenarlarında ışık ileten şeffaf optik zımbırtı geçen bir mouse pad. Kabiliyeti sınırlı yani.

Razer Synapse uygulaması FPS düşürür mü peki Razer'ı almayı düşünüyorum daha önce SteelSeries uygulaması bayağı bir düşürüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı