B Burak Kando Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, bu ikisi arasında ne gibi farklar var? Hangisi daha iyi? İkisi de aynı fiyat olduğu için kafamı karıştırdı.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, bu ikisi arasında ne gibi farklar var? Hangisi daha iyi? İkisi de aynı fiyat olduğu için kafamı karıştırdı.
Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2017 #2 Gerçekten bir mousepad'a 260 TL verecek misiniz? Steelseries QCK+ yeterlidir. Fazla para ödemeye gerek yok.
Gerçekten bir mousepad'a 260 TL verecek misiniz? Steelseries QCK+ yeterlidir. Fazla para ödemeye gerek yok.
B Burak Kando Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2017 #3 Metrica dedi: Gerçekten bir mousepad'a 260 TL verecek misiniz? Steelseries QCK+ yeterlidir. Fazla para ödemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Razer setim var, firefly ı da alıp tamamlamak istiyorum
Metrica dedi: Gerçekten bir mousepad'a 260 TL verecek misiniz? Steelseries QCK+ yeterlidir. Fazla para ödemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Razer setim var, firefly ı da alıp tamamlamak istiyorum
L LLeg0shi Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 51 21 Temmuz 2017 #4 Sen bilirsin ama bencede daha ucuz bir mausepad Alman daha mantıklı
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Temmuz 2017 #5 Razer'in sitesinde tek ürün olarak geçiyor, büyük ihtimal aynı şey. @LLeg0shi şahsen benim de Razer stim olsaydı bir fare altlığına 290 lira verirdim.
Razer'in sitesinde tek ürün olarak geçiyor, büyük ihtimal aynı şey. @LLeg0shi şahsen benim de Razer stim olsaydı bir fare altlığına 290 lira verirdim.