Razer garantisi iyi midir?

Ömer Kurşun

Kilopat
Razer BlackShark V2 aldım gayet memnunum bugün sağ tarafta ses azalması ve ses patlamaları oluştu yeni ürün 1 aya yakın oldu alalı İncehesap'tan aldım garanti sorunumu çözermi ve ürünü İncehesap'a mı geri yollayacağım?

Evet. Razer'ın tamir opsiyonu bulunmuyor, kulaklıkta arıza varsa direkt yenisiyle değiştirilir.

Anladım bu arada sorun ses kartında onu çıkarınca sorun düzeldi ama olayı zaten ses kartı ve sağ olasın.
@Ömer Kurşun aralgame bakıyor garantisine, distribitör o. Belki tamir ederler, yenisini yollamak yerine.

Ya sorun değil yeni ürün zaten benimki sadece sorunumu çözseler yeterli ve sorun ses kartından onu çıkarınca ses azalması gitti ve sağ olasın.
Bu konuyu gören olursa yanıltıcı olmasın driver güncellemesi varmış yaptım sorun kalmadı.

Konuyu görüp kulaklığı almaya vazgeçen olursa diye söylüyorum kulaklıkta sorun yok driver güncellemesi varmış yaptım düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…