RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 889 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 İlk defa Razer Gold'dan alışveriş yapacağım. Hesabıma e-pin olarak Gold yükledim harcama için herhangi başka bir şeye gerek var mı? (ininal kart vb.)
İlk defa Razer Gold'dan alışveriş yapacağım. Hesabıma e-pin olarak Gold yükledim harcama için herhangi başka bir şeye gerek var mı? (ininal kart vb.)
mmmutlu93 Hectopat Katılım 13 Aralık 2013 Mesajlar 83 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #2 Gold yüklediysen başka birşeye gerek yok. Kendi paranla mı aldın yoksa kod mu kodsa kaynağı paylaş bizde faydalanalım
Gold yüklediysen başka birşeye gerek yok. Kendi paranla mı aldın yoksa kod mu kodsa kaynağı paylaş bizde faydalanalım
RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 889 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 mmmutlu93 dedi: Gold yüklediysen başka bir şeye gerek yok. Kendi paranla mı aldın yoksa kod mu kodsa kaynağı paylaş bizde faydalanalım Genişletmek için tıkla... Parayla mağzadan. Ve Teşekkürler mmmutlu93 dedi: Gold yüklediysen başka bir şeye gerek yok. Kendi paranla mı aldın yoksa kod mu kodsa kaynağı paylaş bizde faydalanalım Genişletmek için tıkla... Peki daha aktif etmedim pubgmden uc alacağım bir baktım ödeme yöntemlerinde tutarı seçiyorum ve kart istiyor hesaba Gold gelince nasıl yapacağım? Son düzenleme: 30 Aralık 2020
mmmutlu93 dedi: Gold yüklediysen başka bir şeye gerek yok. Kendi paranla mı aldın yoksa kod mu kodsa kaynağı paylaş bizde faydalanalım Genişletmek için tıkla... Parayla mağzadan. Ve Teşekkürler mmmutlu93 dedi: Gold yüklediysen başka bir şeye gerek yok. Kendi paranla mı aldın yoksa kod mu kodsa kaynağı paylaş bizde faydalanalım Genişletmek için tıkla... Peki daha aktif etmedim pubgmden uc alacağım bir baktım ödeme yöntemlerinde tutarı seçiyorum ve kart istiyor hesaba Gold gelince nasıl yapacağım?