BarbarosaTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 Güncel olarak bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim. Razer sitesinde bu şekilde yazıyor ama pek bir şey anlamadım ya da bu kodu Steam key olarak değerlendirebileceğim bir site varsa bildiğiniz çok makbule geçer. Dosya Ekleri 1.2.jpg 123,7 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Güncel olarak bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim. Razer sitesinde bu şekilde yazıyor ama pek bir şey anlamadım ya da bu kodu Steam key olarak değerlendirebileceğim bir site varsa bildiğiniz çok makbule geçer.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 17 Kasım 2022 #2 BarbarosaTR dedi: Razer sitesinde bu şekilde yazıyor ama pek bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu Migros vb. mağazalarından alabilirsiniz anlamında.
BarbarosaTR dedi: Razer sitesinde bu şekilde yazıyor ama pek bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu Migros vb. mağazalarından alabilirsiniz anlamında.
BarbarosaTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #3 509401 dedi: Bu Migros vb. mağazalarından alabilirsiniz anlamında. Genişletmek için tıkla... Yani ben elimde ki razer kodu steam cüzdan koduna çeviremiyorum hiç şekilde sanırım.
509401 dedi: Bu Migros vb. mağazalarından alabilirsiniz anlamında. Genişletmek için tıkla... Yani ben elimde ki razer kodu steam cüzdan koduna çeviremiyorum hiç şekilde sanırım.