McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bu Razer Gold'la Steam key veya cüzdan kodu almamın herhangi bir yolu var mı? İyi sosyaller.
Arkadaşlar bu Razer Gold'la Steam key veya cüzdan kodu almamın herhangi bir yolu var mı? İyi sosyaller.
hyPexTR Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Direkt Razer Gold ile alamasın fakat 3.parti sitelerden alabilirsin dostum seagm, offgamers gibi sitelerde takas şeklinde oluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Direkt Razer Gold ile alamasın fakat 3.parti sitelerden alabilirsin dostum seagm, offgamers gibi sitelerde takas şeklinde oluyor diye biliyorum.
KS KS McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 hyPexTR dedi: Direkt Razer Gold ile alamasın fakat 3.parti sitelerden alabilirsin dostum seagm, offgamers gibi sitelerde takas şeklinde oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ederim. hyPexTR dedi: Direkt Razer Gold ile alamasın fakat 3.parti sitelerden alabilirsin dostum seagm, offgamers gibi sitelerde takas şeklinde oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz sitelerde yok maalesef. Başka site öneriniz varmı? Son düzenleme: 17 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
hyPexTR dedi: Direkt Razer Gold ile alamasın fakat 3.parti sitelerden alabilirsin dostum seagm, offgamers gibi sitelerde takas şeklinde oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ederim. hyPexTR dedi: Direkt Razer Gold ile alamasın fakat 3.parti sitelerden alabilirsin dostum seagm, offgamers gibi sitelerde takas şeklinde oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz sitelerde yok maalesef. Başka site öneriniz varmı?