Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 299 4 Eylül 2022 #1 Razer Gold ile RP - VP almaya çalışıyorum. Aldığımda devamlı out of stock hatasını veriyor bir türlü alamadım. Bunun çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Razer Gold ile RP - VP almaya çalışıyorum. Aldığımda devamlı out of stock hatasını veriyor bir türlü alamadım. Bunun çözümü var mı?
troool Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 199 4 Eylül 2022 #2 Sanırım stokta kalmamış, ilerde ekleyeceklerdir. Arada kontrol edin.
Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 299 4 Eylül 2022 #3 troool dedi: Sanırım stokta kalmamış, ileride ekleyeceklerdir. Arada kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun orada zaten stokta olmayınca zaten alınamıyor gelince basıyorum yine stok yok diyor madem neden açılıyor alma seçeneği.
troool dedi: Sanırım stokta kalmamış, ileride ekleyeceklerdir. Arada kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun orada zaten stokta olmayınca zaten alınamıyor gelince basıyorum yine stok yok diyor madem neden açılıyor alma seçeneği.
OyunSeruveni Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş İnsan 4 Eylül 2022 #4 Ürünler kalmamış veya yetersiz Razer Gold'unuz olabilir.