LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 17 Ocak 2018 #1 99 TL vermeye değer mi? Bu fiyata daha iyi bir ürün var mı?
Sisyphos_ Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #2 Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad | Razer | Control XXL Mousepad Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Daha önce önerenler olmuştu ama kendim kullanmadım. 85 TL’ye extended gayet uygun diye düşünüyorum.
Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad | Razer | Control XXL Mousepad Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Daha önce önerenler olmuştu ama kendim kullanmadım. 85 TL’ye extended gayet uygun diye düşünüyorum.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 18 Ocak 2018 #3 Sisyphos_ dedi: Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad | Razer | Control XXL Mousepad Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Daha önce önerenler olmuştu ama kendim kullanmadım. 85 TL’ye extended gayet uygun diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 85 TL baya iyiymiş ama bu uzun ince versiyonu. O masama sığmaz.
Sisyphos_ dedi: Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad | Razer | Control XXL Mousepad Razer Goliathus Control Fissure Extended Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Daha önce önerenler olmuştu ama kendim kullanmadım. 85 TL’ye extended gayet uygun diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 85 TL baya iyiymiş ama bu uzun ince versiyonu. O masama sığmaz.
Sisyphos_ Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #4 Masaya göre kesip kenarlarına overlok yaptırırsınız [emoji23]
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 18 Ocak 2018 #5 Sisyphos_ dedi: Masaya göre kesip kenarlarına overlok yaptırırsınız [emoji23] Genişletmek için tıkla... Güzel fikir.
Sisyphos_ dedi: Masaya göre kesip kenarlarına overlok yaptırırsınız [emoji23] Genişletmek için tıkla... Güzel fikir.
Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2018 #6 Benim önerim control yerine speed daha iyi bir tercih olur.