Çözüldü Razer Goliathus Orijinallik Sorgulama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

F4TİH

Decapat
Daha fazla  
Meslek
PC işinde uzman
Arkadaşlar, bahsettiğim link üzerindeki ürün gercek mi yoksa sahte mi?
Sahte ise bu fiyata daha iyisini yazabilir misiniz? Yok, eğer gerçekse bunu alacağım. Teşekkürler.

Çözüm
Hocam eğer 20 lira bütçeniz varsa o attığınız Razerı alabilirsiniz, kalitesi bazıların gerçekten güzel oluyor. (Bizzat denedim internet cafede) Eğer marka almak istiyorsanız Trust'u denemedim, yorum yapamam.
Ayrıca bunu da alabilirsinizhttps: (Cafedeki bu idi. Aynı kalitede olur mu bilemem fakat yakındır herhalde)
Hocam bence gerçek değil. 20 TL'ye Razer mousepad olmaz. Kalitesi güzeldir belki ona bir şey diyemem fakat SteelSeries QCK bile 60-100 arasına satılırken, 20 liraya Razer.. Bilemedim.
İşte, orijinali buradan bakabilirsiniz:

Haklısın ama mousepad'e yüksek bütçe ayırmak istemiyorum peki bu fiyat için şuna ne dersin?
Hiç değilse bir marka...

Hocam eğer 20 lira bütçeniz varsa o attığınız Razerı alabilirsiniz, kalitesi bazıların gerçekten güzel oluyor. (Bizzat denedim internet cafede) Eğer marka almak istiyorsanız Trust'u denemedim, yorum yapamam.
Ayrıca bunu da alabilirsinizhttps: (Cafedeki bu idi. Aynı kalitede olur mu bilemem fakat yakındır herhalde)

Çözüm
Çakma Razer'lara para vermeyin. Bazıları iyi olabilir ama çoğunun üzerinde mouse kaymıyor bile. O hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam. Mouse'um Razer Hyper X Basilisk elimde Trust mousepad, çakma Razer ve SteelSeries QCK var. SteelSeries QCK'yı evde sabit tutuyorum laptopla birlikte Trust'u taşıyorum. Fark olsa da yine de iş görüyor ama çakma Razer'ın üzerinde mouse kaymıyor bile. Onu da evde laptop kaymasın diye altında serdim. Bütçe sıkıntılıysa Trust vs markaların mousepadleri bile gayet yeterli gelir. Baskısız düz siyah bir model almaya çalışın.

Dostum ben de Razer Basilisk X Hyperspeed mousepad aldım. Oyunda bu mouse'a göre hangi mousepad'i tercih edersin? Kullandığın hangisi? Steelseries qck pahalı Trust nasıl, hangi modeli kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…