Razer Goliathus Speed mi Control mü?

Bolton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi razer goliathus almaya karar verdim? Kullandığım mouse Razer Deathadder Chroma genellikle fps oyunları oynarım sizce speed mi control mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle mi ? Razer öyle dediyse öyledir. Ama ben birçok profosyonel oyuncu Speed kullandığı için öyle demiştim. Yanlış bilgilendirdiysem özür dilerim.
Razer öyle dedi sadece ben Control iyi demedim. Profosyonel oyuncuların Speed Edition kullandığından haberim yoktu. Bilgim olmadığı için size sordum bende.

Razer öyle dedi sadece ben Control iyi demedim. Profosyonel oyuncuların Speed Edition kullandığından haberim yoktu. Bilgim olmadığı için size sordum bende.
Bence Control Edition almak daha mantıklı, çünkü FPS'de fareyi kontrol etmen önemlidir. Fakat MMO oyunlarda farenin hızlı olması önemlidir. Bence grafikle ilgili programlar kullanıyorsan veya FPS oyunu oynuyorsan Control Edition al MMO oynuyorsan ki belirttiğine göre oynamıyorsun Speed Edition yerine Control Editionu tercih et. Zaten elindede Deathadder varmış o fareyle Speed Edition'u almak mantıksız çünkü dpi'ı aşırı derecede yüksek değil fps için uygun

Konu hortlamış, yine de ikilemde kalan arkadaşlara tavsiye olsun. Çoğu profesyonel oyuncu speed edition kullanıyor. Ben control kullanıyorum, ama speed ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Speed ile refleksler daha ani ve hızlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı