Razer Green Switch neden dandik algısı yaratıyor?

Arkadaşlar, lütfen konu üzerinden tartışmaya yelkenmeyin rica ediyorum. Baltalayıcı konuşmak yerine herkes bir öneri sunarsa benim gibi ikilemde kalmış diğer arkadaşlara daha faydalı olmuş olur.

İnternete hangi ürünü yazarsanız yazın, mutlaka sıkıntı yaşamış ve haklı olarak ürünü kötülemiş birine rastlarsınız. Ama kötü olan bir ürüne 10 kişiden 6'sı kötü diyorsa o ürünü de almak pek mantıklı olmaz. Bu yüzden Cherry MX Switch'leri dahi kullansanız sizi 1 sene içerisinde üzedebilir üzmeyedebilir, bilemeyiz. Razer klavyede kendisini ispatlamış bir firma. Ancak mouse tarafında Razer'ı ergonomisi açısından yeterli bulmuyorum. Logitech mouse Switch'leri konusunda inanılmaz kötü. Çünkü benim başıma geldi ezbere de söylemiyorum. Bunlar bana ait yorumlardır. Razer ve Logitech için bu bahsettiğim 10 kişiden biriyim. Siz ilk yaptığım yoruma göre bir yol çizin kendinize ve size hitap eden ürünü alın. Yoksa biz burada diğer arkadaşlarla gitti kaçtı koştu tuttu diye çok tartışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…