İkisini de uzun süre kullandım. Razer'ın bilek desteği daha rahat, fakat Strix Flare daha kaliteli bir klavye bence. Özellikle switch markası konusunda.
Switch olayı kesinlikle kişisel tercih. Fps için redmiş, moba için blue vs. tamamen zırvalık. Hiçbir switchin bir diğerinden üstünlüğü yok performans konusunda. Profesyonel oyuncuların ekipmanlarını gösteren siteler var, aynı oyunu oynayan oyuncuların bir kısmı blue, bir kısmı red, bir kısmı brown her biri başka birşey kullanıyor. Keza ben de işim gereği dakikada 120-130 kelime yazmak zorundayım. Ayrıca World of Warcraft oynuyorum ki birçok oyuna göre çok daha fazla klavye kullanımı gerektiriyor. Hiçbir switchte bir diğerine göre avantaj hissetmedim, membran klavye kullanırken bile hissetmedim anti ghosting ve n-key rollover haricinde.
Uzun lafın kısası hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. İkisi de kalitesiz markalar değil fakat Razer hakkında her ne kadar 4 farklı Razer klavyenin hiçbirinde sorun yaşamamış olsam da kendim, çift tıklama şikayetlerine daha fazla denk geldim. Bu yüzden Asus bir tık daha mantıklı bana göre.