Razer Green vs Cherry MX Blue vs BlackWidow Elite vs ROG STRIX Flare Cherry MX Blue

• Konuyu başlatan Flakel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.254

Flakel

Kilopat
Arkadaşlar bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.
Razer BlackWidow Elite mi almalıyım sizce yoksa ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Blue mu?

@SideWinder hocam bir konuda switchler hakkında bilgi vermiştiniz banada yardımcı olabilir misiniz vaktiniz varsa ? strateji oyunları oynuyorum aradada fps giriyorum. Red ile blue arasında co kararsız kaldım switch olarak mağazada deniyince red bana cok hissiz geldi blue cok hosuma gitti ama neden herkes redi tercih ediyor anlamadım uzun kullanımda daha mı iyi
@Ardaaa11

Son düzenleme:
İkisini de uzun süre kullandım. Razer'ın bilek desteği daha rahat, fakat Strix Flare daha kaliteli bir klavye bence. Özellikle switch markası konusunda.

Switch olayı kesinlikle kişisel tercih. Fps için redmiş, moba için blue vs. tamamen zırvalık. Hiçbir switchin bir diğerinden üstünlüğü yok performans konusunda. Profesyonel oyuncuların ekipmanlarını gösteren siteler var, aynı oyunu oynayan oyuncuların bir kısmı blue, bir kısmı red, bir kısmı brown her biri başka birşey kullanıyor. Keza ben de işim gereği dakikada 120-130 kelime yazmak zorundayım. Ayrıca World of Warcraft oynuyorum ki birçok oyuna göre çok daha fazla klavye kullanımı gerektiriyor. Hiçbir switchte bir diğerine göre avantaj hissetmedim, membran klavye kullanırken bile hissetmedim anti ghosting ve n-key rollover haricinde.

Uzun lafın kısası hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. İkisi de kalitesiz markalar değil fakat Razer hakkında her ne kadar 4 farklı Razer klavyenin hiçbirinde sorun yaşamamış olsam da kendim, çift tıklama şikayetlerine daha fazla denk geldim. Bu yüzden Asus bir tık daha mantıklı bana göre.

@SideWinder hocam sizin bir fikriniz var mı?
İkisini de uzun süre kullandım. Razer'ın bilek desteği daha rahat, fakat Strix Flare daha kaliteli bir klavye bence. Özellikle switch markası konusunda.

Switch olayı kesinlikle kişisel tercih. Fps için redmiş, moba için blue vs. tamamen zırvalık. Hiçbir switchin bir diğerinden üstünlüğü yok performans konusunda. Profesyonel oyuncuların ekipmanlarını gösteren siteler var, aynı oyunu oynayan oyuncuların bir kısmı blue, bir kısmı red, bir kısmı brown her biri başka birşey kullanıyor. Keza ben de işim gereği dakikada 120-130 kelime yazmak zorundayım. Ayrıca World of Warcraft oynuyorum ki birçok oyuna göre çok daha fazla klavye kullanımı gerektiriyor. Hiçbir switchte bir diğerine göre avantaj hissetmedim, membran klavye kullanırken bile hissetmedim anti ghosting ve n-key rollover haricinde.

Uzun lafın kısası hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. İkisi de kalitesiz markalar değil fakat Razer hakkında her ne kadar 4 farklı Razer klavyenin hiçbirinde sorun yaşamamış olsam da kendim, çift tıklama şikayetlerine daha fazla denk geldim. Bu yüzden Asus bir tık daha mantıklı bana göre.
Hocam sanırım razer değiştirdi switchleri greetech ile anlastıktan sonra çift basma sorunu yaşıyan duymadım bende. ama dediğiniz gibi asus daha kaliteli gözüküyor nedense asus alacağım galiba switchede karar verirsem süper olacak red ve blue arasından

Son düzenleme:
Blackwidow Elite alırdım, ben olsam.
neden hocam switchleri mi daha kaliteli yoksa asusa göre malzeme kalitesi mi daha iyi ?

Hocam size farklı bir forumdan özel mesaj yolladım vaktiniz varsa ve bakabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı