Flakel
Kilopat
Arkadaşlar bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.
Razer BlackWidow Elite mi almalıyım sizce yoksa ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Blue mu?

www.itopya.com

www.itopya.com

www.itopya.com

@SideWinder hocam bir konuda switchler hakkında bilgi vermiştiniz banada yardımcı olabilir misiniz vaktiniz varsa ? strateji oyunları oynuyorum aradada fps giriyorum. Red ile blue arasında co kararsız kaldım switch olarak mağazada deniyince red bana cok hissiz geldi blue cok hosuma gitti ama neden herkes redi tercih ediyor anlamadım uzun kullanımda daha mı iyi

www.itopya.com

@SideWinder hocam bir konuda switchler hakkında bilgi vermiştiniz banada yardımcı olabilir misiniz vaktiniz varsa ? strateji oyunları oynuyorum aradada fps giriyorum. Red ile blue arasında co kararsız kaldım switch olarak mağazada deniyince red bana cok hissiz geldi blue cok hosuma gitti ama neden herkes redi tercih ediyor anlamadım uzun kullanımda daha mı iyi
@Ardaaa11

Razer BlackWidow Elite mi almalıyım sizce yoksa ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Blue mu?
Razer Blackwidow Elite Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Razer Blackwidow Elite Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-02621600-R3L1 ITOPYA'da.
				 www.itopya.com

www.itopya.com
				ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX FLARE BLUE ITOPYA'da.
				 www.itopya.com

www.itopya.com
				@Ardaaa11

Son düzenleme: