C CranKeXeR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #1 Merhaba , Ben Razer Hammerhead Pro almayı düşünüyorum fakat nereden ucuza ve orijinal alabilirim? Şu linkteki ürün orijinal midir sorun olur mu?Online Shop Razer Hammerhead Pro Headphone&Earphone With Microphone Without Retail Box In Ear Gaming headsets 100% Brand New|Aliexpress Mobile Ya da Amazon'dan mı almalıyım? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba , Ben Razer Hammerhead Pro almayı düşünüyorum fakat nereden ucuza ve orijinal alabilirim? Şu linkteki ürün orijinal midir sorun olur mu?Online Shop Razer Hammerhead Pro Headphone&Earphone With Microphone Without Retail Box In Ear Gaming headsets 100% Brand New|Aliexpress Mobile Ya da Amazon'dan mı almalıyım? Cevaplarsanız sevinirim.
G Gonomon Ziyaretçi 15 Kasım 2015 #2 Orijinal olduğunu zannetmiyorum, ayrıca kutusuz satıyorlar ve yeni olduğunu iddia ediyorlar. Amazon'dan alabilirsin.
Orijinal olduğunu zannetmiyorum, ayrıca kutusuz satıyorlar ve yeni olduğunu iddia ediyorlar. Amazon'dan alabilirsin.