M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba, kulak içi kulaklık almayı planlıyorum AliExpress'te dolaşırken önüme bu ürün çıktı. Sizce alınır mı? Razer Hammerhead Pro V2 kablolu kulaklık kulak içi kulaklık Mic kulaklık ile oyun kulaklıÄı yüksek Quanlity kulaklıklar - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca gönderim ücretiyle beraber 600 TL gibi bir fiyat oluyor
Merhaba, kulak içi kulaklık almayı planlıyorum AliExpress'te dolaşırken önüme bu ürün çıktı. Sizce alınır mı? Razer Hammerhead Pro V2 kablolu kulaklık kulak içi kulaklık Mic kulaklık ile oyun kulaklıÄı yüksek Quanlity kulaklıklar - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca gönderim ücretiyle beraber 600 TL gibi bir fiyat oluyor
rusya Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Muhammed_Yusuf dedi: Merhaba, kulak içi kulaklık almayı planlıyorum AliExpress'te dolaşırken önüme bu ürün çıktı. Sizce alınır mı? Razer Hammerhead Pro V2 kablolu kulaklık kulak içi kulaklık Mic kulaklık ile oyun kulaklıÄı yüksek Quanlity kulaklıklar - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca gönderim ücretiyle beraber 600 TL gibi bir fiyat oluyor. Genişletmek için tıkla... Kulak içi seviyorsanız alınabilir. Bir tanıdığım kullanıyordu ve rahatsız değildi.
Muhammed_Yusuf dedi: Merhaba, kulak içi kulaklık almayı planlıyorum AliExpress'te dolaşırken önüme bu ürün çıktı. Sizce alınır mı? Razer Hammerhead Pro V2 kablolu kulaklık kulak içi kulaklık Mic kulaklık ile oyun kulaklıÄı yüksek Quanlity kulaklıklar - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca gönderim ücretiyle beraber 600 TL gibi bir fiyat oluyor. Genişletmek için tıkla... Kulak içi seviyorsanız alınabilir. Bir tanıdığım kullanıyordu ve rahatsız değildi.