Uzun süredir takip ettiğim bir ürün, fiyatı yüksek gelebilir ama silikonlu olup kulağı yormayışı ve kalitesinden dolayı alınabilir bir ürün.
Son 6 ayda dip fiyat.
İnceleme:
Fiyat piyasaya göre fena sayılmaz lakin bu fiyat bandında hakkını veren bir kulaklık değil. Gamer tayfayı hedefleyen, kalite konusunda rakiplerinin biraz gerisinde kalan bir ürün.
Merhaba geçen hafta ben de dediğiniz gibi düşünerekten Razer kalitesi kesin güzeldir diyerek satın almış bulundum ancak sonuç ne yazık ki hüsran. Daha sadece 1-2 ay önce aynı fiyata satın almış olduğum Beats Flex'in ses kalitesi bu kulaklığı ezer geçer ses namına hiçbir şey yok evet sadece kulağınıza ses gelmekte ancak bu sesi bana göre herhangi bir kulaklıkta da alabilirsiniz bu yüzden gereksiz pahalı etmesi gereken fiyatın çok üstünde. Ancak evet Beats Flex'e nazaran daha rahat boynunda ağırlık yapmıyor ama 830 eder mi bana kalırsa hayatta etmez iade etme seçeneğim olsa bir dakika dahi düşünmezdim.( ancak PUBG veya herhangi bir oyun için bir şey söyleyemem telefonda pek oyun oynayan birisi değilim.) Söylemeyi unuttum kulaklık silikonlu değil yanına silikon uç veriyorlar bana kalırsa o silikon uç ile kullanılması gerekiyor çünkü o silikonsuz kullanınca az seste dahi aynı odadaki kişi o sesi duyabiliyor. Silikonla bu çok net bir şekilde kesiliyor.