Razer Hammerhead True Wireless X Bluetooth 5.2 kulaklık nasıldır?

MELLARK

Hectopat
Yer
Istanbul
Arkadaşlar Razer Hammerhead True Wireless X Bluetooth 5.2 kablosuz kulaklık aldım. FPS oyunu falan oynarken kullanılır mı? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şarjı kaç saat dayanıyor merak ediyorum? Önermiyorsanız siparişimi iptal edeceğim.

Ablam kullanıyor müzik dinlemek için ses kalitesi iyi

Oyun oynarken kullanıyorum memnunum ses kalitesi iyi ve şarjı 5 saat civarı gidiyor. Razer Audio uygulamasından Gaming modu açarsanız oyunlarda gecikmeyi azaltır.

Oyun oynarken kullanıyorum memnunum ses kalitesi iyi ve şarjı 5 saat civarı gidiyor. Razer Audio uygulamasından Gaming modu açarsanız oyunlarda gecikmeyi azaltır.
Kablolu şarj edilememesi beni biraz korkutuyor. Şarjın bittiği anda kullanamamak kötü olur. Bu sıcak yaz günlerinde kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Bakalım bir model bulabilirsem alacağım.

Kablolu şarj edilememesi beni biraz korkutuyor. Şarjın bittiği anda kullanamamak kötü olur. Bu sıcak yaz günlerinde kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Bakalım bir model bulabilirsem alacağım.

Nasıl yani? Alacağım ama kablosuz mu şarj oluyor sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…