X xiaoMizahşör Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Benim almak istediğim Samsung Galaxy Buds 2 belki daha iyi kulaklıklar vardır mesela JBL ne almayalım söyler misiniz? Ses kalitesine ve özelliklerine önem veriyorum. Tanınmış marka olursa iyi olur.
Benim almak istediğim Samsung Galaxy Buds 2 belki daha iyi kulaklıklar vardır mesela JBL ne almayalım söyler misiniz? Ses kalitesine ve özelliklerine önem veriyorum. Tanınmış marka olursa iyi olur.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 14 Temmuz 2022 #2 Buds 2'nin çok interaktif özellikleri olduğunu okumuştum. Ben olsam kesinlikle onu seçerdim.
X xiaoMizahşör Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 AidenPearce dedi: Buds 2'nin çok interaktif özellikleri olduğunu okumuştum. Ben olsam kesinlikle onu seçerdim. Genişletmek için tıkla... Peki senin tercihin buds+ mı Buds 2 mi olur sen de benim gibi bilmiyor olabilirsin tabii ama fikir almak önemli.
AidenPearce dedi: Buds 2'nin çok interaktif özellikleri olduğunu okumuştum. Ben olsam kesinlikle onu seçerdim. Genişletmek için tıkla... Peki senin tercihin buds+ mı Buds 2 mi olur sen de benim gibi bilmiyor olabilirsin tabii ama fikir almak önemli.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.738 Çözümler 10 15 Temmuz 2022 #4 xiaoMizahşör dedi: Peki senin tercihin buds+ mı Buds 2 mi olur sen de benim gibi bilmiyor olabilirsin tabii ama fikir almak önemli. Genişletmek için tıkla... Buds 2 daha iyi diye biliyorum fakat benim ürün bozuk olsa gerek 1 hafta da 2 kez garantiye verdim kulaklığı.
xiaoMizahşör dedi: Peki senin tercihin buds+ mı Buds 2 mi olur sen de benim gibi bilmiyor olabilirsin tabii ama fikir almak önemli. Genişletmek için tıkla... Buds 2 daha iyi diye biliyorum fakat benim ürün bozuk olsa gerek 1 hafta da 2 kez garantiye verdim kulaklığı.