boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.039 Çözümler 11 Yer Aydın 10 Haziran 2021 #1 Sinerji'de indirime girmiş. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Razer Hammerhead True Wireless Kulakiçi Kulaklık Razer Hammerhead True Wireless Kulakiçi Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Sinerji'de indirime girmiş. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Razer Hammerhead True Wireless Kulakiçi Kulaklık Razer Hammerhead True Wireless Kulakiçi Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Haziran 2021 #2 Alınabilir, güzel mal.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 11 Haziran 2021 #3 Xiaomi Redmi Airdots da tercih edilebilir diye düşünüyorum. Neredeyse 1/4 fiyatına denk geliyor çünkü.
Xiaomi Redmi Airdots da tercih edilebilir diye düşünüyorum. Neredeyse 1/4 fiyatına denk geliyor çünkü.
O ogzatas Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 50 15 Haziran 2021 #4 Mikrofonsuz yazıyor, siz aldınız mı?
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.039 Çözümler 11 Yer Aydın 20 Haziran 2021 #5 ogzatas dedi: Mikrofonsuz yazıyor, siz aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Kararsız kaldığım için almadım. İnceleme videosunda mikrofon özelliğini kullanıyordu inceleyen kişi.
ogzatas dedi: Mikrofonsuz yazıyor, siz aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Kararsız kaldığım için almadım. İnceleme videosunda mikrofon özelliğini kullanıyordu inceleyen kişi.
Swar Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #6 Ecmel dedi: Xiaomi Redmi Airdots da tercih edilebilir diye düşünüyorum. Neredeyse 1/4 fiyatına denk geliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Razer'ın yanında çok kalitesiz kalıyor bence.
Ecmel dedi: Xiaomi Redmi Airdots da tercih edilebilir diye düşünüyorum. Neredeyse 1/4 fiyatına denk geliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Razer'ın yanında çok kalitesiz kalıyor bence.