63furkan36agb Picopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 230 7 Mart 2021 #1 Kulaklık uygulamaya bağlanmıyor ancak Bluetooth'ya bağlı gözüküyor. Kulaklığı kullanabiliyorum ama. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2021
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 7 Mart 2021 #2 Nereden aldınız? Sahte ürün olabilir. Seri numarası sorgulanabiliyordu galiba bu kulaklıkların, emin olamayacağınız bir kaynaktan aldıysanız seri numarası sorgulamayı deneyin derim. Artı 0 Eksi
Nereden aldınız? Sahte ürün olabilir. Seri numarası sorgulanabiliyordu galiba bu kulaklıkların, emin olamayacağınız bir kaynaktan aldıysanız seri numarası sorgulamayı deneyin derim.
Kadir bulut Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 Bende de ayni sorun var yardim urun orjinal 63furkan36agb dedi: Kulaklık uygulamaya bağlanmıyor ancak Bluetooth'ya bağlı gözüküyor. Eki Görüntüle 910560 Eki Görüntüle 910559 Kulaklığı kullanabiliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Cözüm bula bildinizmi acaba Kadir bulut dedi: Bende de ayni sorun var yardim urun orjinal Cözüm bula bildinizmi acaba Genişletmek için tıkla... Hayir malesef Son düzenleme: 23 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Bende de ayni sorun var yardim urun orjinal 63furkan36agb dedi: Kulaklık uygulamaya bağlanmıyor ancak Bluetooth'ya bağlı gözüküyor. Eki Görüntüle 910560 Eki Görüntüle 910559 Kulaklığı kullanabiliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Cözüm bula bildinizmi acaba Kadir bulut dedi: Bende de ayni sorun var yardim urun orjinal Cözüm bula bildinizmi acaba Genişletmek için tıkla... Hayir malesef