U Uğur Avsan Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Klavyemde o harfi çalışmıyor, tek bir harf çalışmıyor. Başka her şey çalışıyor. Arada çalışıyor, arada çalışmıyor. Sebebi nedir? Ne yapsam olmuyor. O harfini kopyalıyorum, sürekli kopyala yapıştır kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Klavyemde o harfi çalışmıyor, tek bir harf çalışmıyor. Başka her şey çalışıyor. Arada çalışıyor, arada çalışmıyor. Sebebi nedir? Ne yapsam olmuyor. O harfini kopyalıyorum, sürekli kopyala yapıştır kullanıyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Ocak 2021 #2 Switch'in arasına toz vs. kaçmış olabilir. Temizlemeyi deneyin. Eğer işe yaramazsa Razer'a mail atın.
Switch'in arasına toz vs. kaçmış olabilir. Temizlemeyi deneyin. Eğer işe yaramazsa Razer'a mail atın.
Athen Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Çok üzüldüm umarım halledersin.