N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #11 Juvilo dedi: Tam olarak hangi modelleri iyidir gümrük+kargo falan dahil 2K'yı geçmesin ve nereden almalıyım Genişletmek için tıkla... Bütçeniz 3000TL diye bu modelleri önerdim her şey dahil 3K'ya yaklaşıyor. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Juvilo dedi: Tam olarak hangi modelleri iyidir gümrük+kargo falan dahil 2K'yı geçmesin ve nereden almalıyım Genişletmek için tıkla... Bütçeniz 3000TL diye bu modelleri önerdim her şey dahil 3K'ya yaklaşıyor. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #12 N1cht dedi: Bütçeniz 3000TL diye bu modelleri önerdim her şey dahil 3K'ya yaklaşıyor. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2kya neler var
N1cht dedi: Bütçeniz 3000TL diye bu modelleri önerdim her şey dahil 3K'ya yaklaşıyor. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2kya neler var
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #13 Juvilo dedi: 2kya neler var Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Aslında bir sürü seçeneğiniz var fakat içlerinden en iyisi bu. Yinede bakmak isterseniz adlarını yazayım. Z94, Z11, Z686, HZ-61, AK680, AK873, AK820.
Juvilo dedi: 2kya neler var Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Aslında bir sürü seçeneğiniz var fakat içlerinden en iyisi bu. Yinede bakmak isterseniz adlarını yazayım. Z94, Z11, Z686, HZ-61, AK680, AK873, AK820.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #14 N1cht dedi: Amazon.com.tr Aslında bir sürü seçeneğiniz var fakat içlerinden en iyisi bu. Yine de bakmak isterseniz adlarını yazayım. Z94, Z11, Z686, HZ-61, AK680, AK873, AK820. Genişletmek için tıkla... Reis sen Almanca halini atışsın bana İngilizce versiyonu lazım acaba bununla aynımı Amazon.com.tr
N1cht dedi: Amazon.com.tr Aslında bir sürü seçeneğiniz var fakat içlerinden en iyisi bu. Yine de bakmak isterseniz adlarını yazayım. Z94, Z11, Z686, HZ-61, AK680, AK873, AK820. Genişletmek için tıkla... Reis sen Almanca halini atışsın bana İngilizce versiyonu lazım acaba bununla aynımı Amazon.com.tr
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #15 Juvilo dedi: Yurt dışı Çin'den ülkemizde belirgin markası olmayan şeyleri almayı pek istemiyorum. Razer Ornata v3X nasıldır 1100TL fiyatı var Genişletmek için tıkla... O zaman kronik ürün alırsınız, belirgin değil dediğiniz marka yurt dışında en iyi klavye ve klavye parçası üreticisi olarak biliniyor. Juvilo dedi: Reis sen Almanca halini atışsın bana İngilizce versiyonu lazım acaba bununla aynımı Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayır aynı değil. Almanca olan kablosuz kullanılabiliyor.
Juvilo dedi: Yurt dışı Çin'den ülkemizde belirgin markası olmayan şeyleri almayı pek istemiyorum. Razer Ornata v3X nasıldır 1100TL fiyatı var Genişletmek için tıkla... O zaman kronik ürün alırsınız, belirgin değil dediğiniz marka yurt dışında en iyi klavye ve klavye parçası üreticisi olarak biliniyor. Juvilo dedi: Reis sen Almanca halini atışsın bana İngilizce versiyonu lazım acaba bununla aynımı Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayır aynı değil. Almanca olan kablosuz kullanılabiliyor.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #16 belirsizz dedi: O zaman kronik ürün alırsınız, belirgin değil dediğiniz marka yurt dışında en iyi klavye ve klavye parçası üreticisi olarak biliniyor. Hayır aynı değil. Almanca olan kablosuz kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... İngilizce hali var mı Almanca'sını ne yapayım
belirsizz dedi: O zaman kronik ürün alırsınız, belirgin değil dediğiniz marka yurt dışında en iyi klavye ve klavye parçası üreticisi olarak biliniyor. Hayır aynı değil. Almanca olan kablosuz kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... İngilizce hali var mı Almanca'sını ne yapayım
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #17 Juvilo dedi: Reis sen Almanca halini atışsın bana İngilizce versiyonu lazım acaba bununla aynımı Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet aynı kasa, aynı switch. Tek farkı Almanca versiyonu kablosuz kullanılabiliyor.
Juvilo dedi: Reis sen Almanca halini atışsın bana İngilizce versiyonu lazım acaba bununla aynımı Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet aynı kasa, aynı switch. Tek farkı Almanca versiyonu kablosuz kullanılabiliyor.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #18 tüm özelliklerini görebileceğim bir yer varmı yani kasa metaryali gibi şeyler ve brown switchmi yoksa red switchmi iyidir
tüm özelliklerini görebileceğim bir yer varmı yani kasa metaryali gibi şeyler ve brown switchmi yoksa red switchmi iyidir
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #19 Juvilo dedi: Tüm özelliklerini görebileceğim bir yer var mı yani kasa metaryali gibi şeyler ve brown switchmi yoksa red switchmi iyidir. Genişletmek için tıkla... Brown. Orta ses. Orta hissiyat. Red. Az ses. Az hissiyat.
Juvilo dedi: Tüm özelliklerini görebileceğim bir yer var mı yani kasa metaryali gibi şeyler ve brown switchmi yoksa red switchmi iyidir. Genişletmek için tıkla... Brown. Orta ses. Orta hissiyat. Red. Az ses. Az hissiyat.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #20 Juvilo dedi: tüm özelliklerini görebileceğim bir yer varmı yani kasa metaryali gibi şeyler ve brown switchmi yoksa red switchmi iyidir Genişletmek için tıkla... Kasası plastik. Öncesinde mekanik klavye kullandınız mı kullandıysanız hangi switchti ? belirsizz dedi: Brown. Orta ses. Orta hissiyat. Red. Az ses. Az hissiyat. Genişletmek için tıkla... Brown ve Red'in sesi birbirine yakın hisleri ise bambaşka.
Juvilo dedi: tüm özelliklerini görebileceğim bir yer varmı yani kasa metaryali gibi şeyler ve brown switchmi yoksa red switchmi iyidir Genişletmek için tıkla... Kasası plastik. Öncesinde mekanik klavye kullandınız mı kullandıysanız hangi switchti ? belirsizz dedi: Brown. Orta ses. Orta hissiyat. Red. Az ses. Az hissiyat. Genişletmek için tıkla... Brown ve Red'in sesi birbirine yakın hisleri ise bambaşka.