hasanaliothn Decapat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 202 13 Eylül 2020 #1 Razer Huntsman mini nasıldır? Almayı düşünüyorum.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #2 Normal versiyonunu denedim, gayet güzeldi. Gerek tuş sesi, gerek ise kalite gerçekten güzel seviyede. Alınabilecek optik Switch'li klavyeler arasından ilk 2'ye rahat girer. Alınabilir.
Normal versiyonunu denedim, gayet güzeldi. Gerek tuş sesi, gerek ise kalite gerçekten güzel seviyede. Alınabilecek optik Switch'li klavyeler arasından ilk 2'ye rahat girer. Alınabilir.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Eylül 2020 #3 hasanaliothn dedi: Razer Huntsman mini nasıldır? Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... %60 klavyeler arasında Anne Pro 2'den sonra bence en iyisi, alınabilir.
hasanaliothn dedi: Razer Huntsman mini nasıldır? Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... %60 klavyeler arasında Anne Pro 2'den sonra bence en iyisi, alınabilir.
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 13 Eylül 2020 #4 Konuyla alakasız olacak ama merak ettim, nereden alacaksın?
hasanaliothn Decapat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 202 14 Eylül 2020 #5 hadwiger dedi: %60 klavyeler arasında Anne Pro 2'den sonra bence en iyisi, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anne pro 2 de parmakların çok yukarıda kalıyor diye bişey izlemiştim bu doğru mu yani ergonomi açısından rahat mıdır dreamybull dedi: Konuyla alakasız olacak ama merak ettim, nereden alacaksın? Genişletmek için tıkla... Amazon
hadwiger dedi: %60 klavyeler arasında Anne Pro 2'den sonra bence en iyisi, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anne pro 2 de parmakların çok yukarıda kalıyor diye bişey izlemiştim bu doğru mu yani ergonomi açısından rahat mıdır dreamybull dedi: Konuyla alakasız olacak ama merak ettim, nereden alacaksın? Genişletmek için tıkla... Amazon
M mrth87 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 265 16 Kasım 2020 #6 hasanaliothn dedi: Razer Huntsman mini nasıldır? Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Naptın aldın mı? İnceleme videolarında plastik 35 dolarlık klavyelerden farksız diye bahsediliyordu malzeme kalitesi olarak..
hasanaliothn dedi: Razer Huntsman mini nasıldır? Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Naptın aldın mı? İnceleme videolarında plastik 35 dolarlık klavyelerden farksız diye bahsediliyordu malzeme kalitesi olarak..