Godsume Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #11 Razer hunstmanı 3 yıl kullandım, bence fiyatının hakkını veren bir klavye. Bana kalırsa klavye olarak da gayet kaliteli klavyeler üreten bir klavye.
Razer hunstmanı 3 yıl kullandım, bence fiyatının hakkını veren bir klavye. Bana kalırsa klavye olarak da gayet kaliteli klavyeler üreten bir klavye.
x.unhead Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #12 Godsume dedi: Razer hunstmanı 3 yıl kullandım, bence fiyatının hakkını veren bir klavye. Bana kalırsa klavye olarak da gayet kaliteli klavyeler üreten bir klavye. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bir bakacağım şu an karar veremedim verince haber ederim.
Godsume dedi: Razer hunstmanı 3 yıl kullandım, bence fiyatının hakkını veren bir klavye. Bana kalırsa klavye olarak da gayet kaliteli klavyeler üreten bir klavye. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bir bakacağım şu an karar veremedim verince haber ederim.