Razer Huntsman Mini vs GamaKay MK61

ymkoeet

Hectopat
Araştırmalarım sonucu bu 2 klavye arasında kaldım. Fakat çok kararsızım. FPS oyunları oynuyorum ve sırayla kırmızı veya sarı Switch'lerini tercih edeceğim.
Bunun dışında içim bir yandan Razer almak istiyor çünkü fare ve mouse pad Razer bir yandan ise daha ucuz diye GamaKay mi alsam diyorum.

Kimisi Razer için malzeme kalitesi kötü, kasası plastik vs diyor kimisi oyun için alacaksan Razer al diyor. Tek isteğim var o da uzun seneler beni götürmesi.
Klavyeye çok mod yapma gibi bir amacım yok.

Bu iki klavye arasından hangisini önerirsiniz ve neden?

Eğer klavyeni customize etmeyi yani özel Switch falan takmayı düşünmüyorsan Razer al. Ben Custom Switch takmayı tercih ettiğim için MK61'i seçerdim. Zaten kendinde mod yapmayı düşünmediğini belirtmişsin Razer al ekipmanlarınla uyumlu olur.

Switch takabilmenin tek olayı Custom yapmak değil. İleride Switch bozulunca değiştirebilmek daha iyi bir olay şahsen.

Switch takabilmenin tek olayı Custom yapmak değil. İleride Switch bozulunca değiştirebilmek daha iyi bir olay şahsen.
katılıyorum. bu olay kafamı karıştırıyor zaten. Ürünün ömrüne ömür katıyor ve Razer'da bu seçenek olmaması ya bozulursa diye beni geriyor

Bütçe nedir? GamaKay MK61 fiyatını artık hak etmiyor.

Bütçe maksimum 3500 diyebilirim fakat fiyatını hak etmiyor demenizin sebebi nedir bence gayet hak ediyor şu an piyasadaki ürünlere kıyasla. 2000TL'lik fiyatı var fakat aynı özelliklere sahip hatta hot swap ve puding başlıkları olmayan Razer buna rağmen yaklaşık 3000TL. Sizce Razer değer mi fiyata yani? Onu neden belirtmediniz ? merak ettim

Son düzenleme:

Buyrun Gateron Optik switchli bir ürün. Amazon Prime ile 1060 TL.

Buyrun bu da "Doubleshot PBT" US Layout Pudding Keycap.

Gamakay MK61'den neredeyse hiçbir farkı yok ürünün. Yalnızca PCB farkı var. Onda da hangisinin daha iyi olduğunu bilemeyiz herhalde. Muhtemelen Gamakay öndedir ancak modlama yapmayacaksanız bu size zaten lazım değil.

Toplam ederimiz yaklaşık 1760 TL. Gamakay MK61'in ederi ise:

TR Direkt Posta ile alırsanız (Ek vergi sonradan çıkmasın diye almanızı öneririm) 127 TL kargo ücretiniz var. Gümrük vergisi sonradan çıkar mı inanın bilmiyorum. Durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…