Razer Huntsman sıvı teması sonrası tuşlar tekrar ediyor

Kuntay Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Başlıktan anlaşıldığı üzere Huntsman klavyeme su döktüm 2 gün önce su döküldüğü anda az bir miktar olduğundan ve çalışmaya devam ettiğinden klavyeyi silip kullanmaya devam ettim. Ama ne olur ne olmaz diye bir süreden sonra klavyeyi ters çevirdim ertesi gün uyandığımda klavyede tuşların bazıları çalışmıyordu. Bende tuşları çıkarıp genel tozlarını alıp sildim ardından da kurutma makinesi ile kuruladım, sorun çözülmüştü 1*2 dakika sonra yavaş yavaş bütün tuşlar düzeldi, ancak bugün klavyedeki bütün tuşlar bir kere bastıktan sonra 1*2 saniye daha basılı kalıp ardından duruyor.
Örnek:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Herhangi bir yapabileceğim bir şey var mıdır acaba? Vidaları söküp Switch'lerin altındaki kısma ulaşmaya çalıştım ancak üst tarafta büyük ihtimal görünmeyen taraflarda vidalar olduğundan klavyenin üst kısmını sökemedim. Adeks üzerinden almıştım teknik servise göndersem acaba çözebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı