L legitfisfis Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Razer Huntsman V2 tenkeyless purple switch modeline sahibim ve oyun oynarken hiçbir şey olmadan sol CTRL tuşu çalışmamaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Razer Huntsman V2 tenkeyless purple switch modeline sahibim ve oyun oynarken hiçbir şey olmadan sol CTRL tuşu çalışmamaya başladı.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 legitfisfis dedi: Razer Huntsman V2 tenkeyless purple switch modeline sahibim ve oyun oynarken hiçbir şey olmadan sol CTRL tuşu çalışmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Varsa driverini indirip klavyeyi resetleyin.
legitfisfis dedi: Razer Huntsman V2 tenkeyless purple switch modeline sahibim ve oyun oynarken hiçbir şey olmadan sol CTRL tuşu çalışmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Varsa driverini indirip klavyeyi resetleyin.
L legitfisfis Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Razer Synapse yüklü. Ama klavyeyi nasıl resetleyeceğimi bulamadım.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 legitfisfis dedi: Razer Synapse yüklü. Ama klavyeyi nasıl resetleyeceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... razer kullanmadığım için pek bir bilgim yok. youtubede detaylı videoları vardır illaki.
legitfisfis dedi: Razer Synapse yüklü. Ama klavyeyi nasıl resetleyeceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... razer kullanmadığım için pek bir bilgim yok. youtubede detaylı videoları vardır illaki.
berkaykurupinar26 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 bu konu hakkında hiç bir fikrim yok adamım