focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.208 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #11 cerns dedi: Denedim hocam kasa kalınlığı beni rahatsız eden şey tuşlara erişemiyorum çok fazla ve oyun esnasında yeterince hızlı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Hocam RS6 fotoğraflarda W75'ten ince duruyor gibi ama sizin tercihiniz diğer hocamın dediği gibi Low profile klavyelerde sizi memnun eder.
cerns dedi: Denedim hocam kasa kalınlığı beni rahatsız eden şey tuşlara erişemiyorum çok fazla ve oyun esnasında yeterince hızlı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Hocam RS6 fotoğraflarda W75'ten ince duruyor gibi ama sizin tercihiniz diğer hocamın dediği gibi Low profile klavyelerde sizi memnun eder.
C cerns Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 59 8 Ağustos 2025 #12 focevher dedi: Hocam RS6 fotoğraflarda W75'ten ince duruyor gibi ama sizin tercihiniz diğer hocamın dediği gibi Low profile klavyelerde sizi memnun eder. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de baktım rs6 biraz daha low profile ve tepki açısından daha iyi deniyor sanırım razeri iade edeceğim
focevher dedi: Hocam RS6 fotoğraflarda W75'ten ince duruyor gibi ama sizin tercihiniz diğer hocamın dediği gibi Low profile klavyelerde sizi memnun eder. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de baktım rs6 biraz daha low profile ve tepki açısından daha iyi deniyor sanırım razeri iade edeceğim
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.208 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #13 cerns dedi: Hocam ben de baktım RS6 biraz daha Low profile ve tepki açısından daha iyi deniyor sanırım Razer'i iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı o hocam Razer parasını hak etmiyor çünkü RS6'yı yapıştırın kaliteyi görüceksiniz. Sponsor gibi oldu :d
cerns dedi: Hocam ben de baktım RS6 biraz daha Low profile ve tepki açısından daha iyi deniyor sanırım Razer'i iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı o hocam Razer parasını hak etmiyor çünkü RS6'yı yapıştırın kaliteyi görüceksiniz. Sponsor gibi oldu :d
C cerns Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 59 8 Ağustos 2025 #14 focevher dedi: En mantıklısı o hocam Razer parasını hak etmiyor çünkü RS6'yı yapıştırın kaliteyi görüceksiniz. Sponsor gibi oldu :d Genişletmek için tıkla... Hocam peki rs7 hakkında ne düşünüyorsunuz
focevher dedi: En mantıklısı o hocam Razer parasını hak etmiyor çünkü RS6'yı yapıştırın kaliteyi görüceksiniz. Sponsor gibi oldu :d Genişletmek için tıkla... Hocam peki rs7 hakkında ne düşünüyorsunuz
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.208 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #15 cerns dedi: Hocam peki RS7 hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim onun RS6'yla bir iki farkı var ama ama çoğu kişi RS6'yı öneriyor.
cerns dedi: Hocam peki RS7 hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim onun RS6'yla bir iki farkı var ama ama çoğu kişi RS6'yı öneriyor.