Razer Hyperpolling Wireless dongle

Hocam bende tekrardan hortlatıyorum ama, bende hala bulamadım. Arayış sürecindeyim. Ayrıca 540hz monitöre geçtim. Yukarıdaki arkadaş 165hz+ kullanmıyorsan işe yaramaz dedi haberin olsun.
380hz monitör var hocam bende de
bu monitöre geçince bakmaya başladım.
sarı sitede 2500 e satan var bu aralar denk geliyor ama güvenemiyorum.

Sarı sitedekiler yurt dışından alıyor getirmiş kişiler oluyor Param Güvende ile satan var ise alabilirsiniz daha güvenilir olur dongle normal kutudan gelen dongle gibi gözüküyor ama USB tarafı yok orada hyperpolling Wireless gibi bir şeyler yazıyor.

Benim monitör Razerın 165hz monitörü fare olarak da basilisk v3 pro kullanıyorum sizce almalı mıyım bu dongle ı

Yerli bir satıcı bulan var mı ucuza Razer'in sitesinde 39 dolar fakat stok yok bu arada notebook kullanıyorum 144Hz.

Selamlar kusura bakmayın konuyu tekrar açıyorum fakat aklıma bir şey takıldı şu an Amazon'da Razer DeathAdder V3 Pro + Razer hyperpolling (Amazon.com.tr) satılıyor hyperpollng dongle a hem kulaklık hem de mouse bağlayabilir miyim kulaklıkda BlackShark V2 HyperSpeed.

birde monitorum suan 180 hz almaya değermi sizce 8k hz farkını görebilirmiyim yoksa deathadder v3 hyperspeed versiyonunu alacam 1k daha ucuz

0
hyperspeedi al bende alacağım

0

HyperSpeed'i al bende alacağım.

Hocam bugün Razer BlackShark V2 HyperSpeed ve Razer DeathAdder V3 Pro siparişin verdim yanında 8K Hz hyperpolling dongle ile gelmesi hoşuma gitti şu an 8K Hz kullanmayacak olsam bile ileride monitörümu ve PC'yi güçlendirince kullanırım diye düşündüm cuma günü elimde olur diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…