AhmetEfe_58 Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Razer kaira HyperSpeed kullanıyorum. Discord'da sesli sohbete girince veya oyunlarda sesli sohbete girince kulaklığımın kalitesi çok düşüyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Razer kaira HyperSpeed kullanıyorum. Discord'da sesli sohbete girince veya oyunlarda sesli sohbete girince kulaklığımın kalitesi çok düşüyor. Çözümü nedir?
Yigit_Krkmaz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 7 15 Eylül 2024 #2 AhmetEfe_58 dedi: Razer kaira HyperSpeed kullanıyorum. Discord'da sesli sohbete girince veya oyunlarda sesli sohbete girince kulaklığımın kalitesi çok düşüyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Razer Kaira Pro modelinde bende aynı sıkıntıyı çekiyorum, sorunu çözdüyseniz yardım edebilir misiniz?
AhmetEfe_58 dedi: Razer kaira HyperSpeed kullanıyorum. Discord'da sesli sohbete girince veya oyunlarda sesli sohbete girince kulaklığımın kalitesi çok düşüyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Razer Kaira Pro modelinde bende aynı sıkıntıyı çekiyorum, sorunu çözdüyseniz yardım edebilir misiniz?
AhmetEfe_58 Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 Yigit_Krkmaz dedi: Razer Kaira Pro modelinde bende aynı sıkıntıyı çekiyorum, sorunu çözdüyseniz yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bluetooth ile değil 2.4Ghz Type C giriş ile bağlamanız gerekiyor.
Yigit_Krkmaz dedi: Razer Kaira Pro modelinde bende aynı sıkıntıyı çekiyorum, sorunu çözdüyseniz yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bluetooth ile değil 2.4Ghz Type C giriş ile bağlamanız gerekiyor.
Yigit_Krkmaz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 7 15 Eylül 2024 #4 AhmetEfe_58 dedi: Sorunu çözdüm. Bluetooth ile değil 2.4Ghz Type C giriş ile bağlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler type-c'den type-a dönüştürücü alacağım o halde
AhmetEfe_58 dedi: Sorunu çözdüm. Bluetooth ile değil 2.4Ghz Type C giriş ile bağlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler type-c'den type-a dönüştürücü alacağım o halde
AhmetEfe_58 Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 Bende öyle yapmıştım. Rica ederim. Yigit_Krkmaz dedi: Teşekkürler type-c'den type-a dönüştürücü alacağım o halde. Genişletmek için tıkla...
Bende öyle yapmıştım. Rica ederim. Yigit_Krkmaz dedi: Teşekkürler type-c'den type-a dönüştürücü alacağım o halde. Genişletmek için tıkla...
goldertss Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #6 Hocam sizde mikrofonu calısıyor mu PC'de benim calısmıyor.