C casper04 Megapat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Merhaba, PS5 için iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Razer Kaira Pro PlayStation vs HyperX Cloud III Wireless
Merhaba, PS5 için iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Razer Kaira Pro PlayStation vs HyperX Cloud III Wireless
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 13 Haziran 2025 #2 Razer daha iyi bir seçim olacaktır. Kaira Pro PlayStation 5 için tasarlanmış bir kulaklık üzerinde titreşim motoru var.
Razer daha iyi bir seçim olacaktır. Kaira Pro PlayStation 5 için tasarlanmış bir kulaklık üzerinde titreşim motoru var.
X xegehanx45 Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 casper04 dedi: Merhaba, PS5 için iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Razer Kaira Pro PlayStation vs HyperX Cloud III Wireless Genişletmek için tıkla... ben hyperx cloud 3 kullanıyorumda şuanda herhangi bir sıkıntısı gormedim bataryasıda 2 hafta rahat yetiyor aldığımdan beri (4hafta ) sadece bir kez şarj ettim
casper04 dedi: Merhaba, PS5 için iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Razer Kaira Pro PlayStation vs HyperX Cloud III Wireless Genişletmek için tıkla... ben hyperx cloud 3 kullanıyorumda şuanda herhangi bir sıkıntısı gormedim bataryasıda 2 hafta rahat yetiyor aldığımdan beri (4hafta ) sadece bir kez şarj ettim
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.511 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 casper04 dedi: Merhaba, PS5 için iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Razer Kaira Pro PlayStation vs HyperX Cloud III Wireless Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Cloud 3 wireless.
casper04 dedi: Merhaba, PS5 için iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Razer Kaira Pro PlayStation vs HyperX Cloud III Wireless Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Cloud 3 wireless.
E Emirhan5225 Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 45 13 Temmuz 2025 #5 Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum bilenler yazabilir mi?