Razer Kaira Pro vs Logitech G PRO X 2 Lightspeed vs SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

Sleopp

Decapat
Daha fazla  
Bir tanıdığıma doğum günü hediyesi olarak kulaklık almayı düşünüyoruz fakat kulaklıklar hakkında pek bilgim yok. Birkaç kişiden öneri aldım şunları önerdiler; Razer Kaira Pro, Logitech G PRO X 2 Lightspeed ve SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Bu 3'ü arasında hangisi daha iyidir?

Bir tanıdığıma doğum günü hediyesi olarak kulaklık almayı düşünüyoruz fakat kulaklıklar hakkında pek bilgim yok. Birkaç kişiden öneri aldım şunları önerdiler; Razer Kaira Pro, Logitech G PRO X 2 Lightspeed ve SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Bu 3'ü arasında hangisi daha iyidir?
Kaira hakkında bilgim yok ama Nova o fiyatları hak etmiyor. En mantıklısı G pro gibi.

Kaira çöp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı